ne mogu više vidjet mesinu i kolače pa sam si za detox otvorio konzervu sardina i mogu samo reći da su ove Lidlove Okusi zavičaja odlične ❤️

Sretan Božić svima koji slave. Ostalima dobar tek 😊

Mislio sam da je, ili zajebancija, ili priča iz Vučićeve Srbije.

Provjerite kod svojih seniora da nisu nasjeli na ovu jeftinu i jadnu foru.

Pol miliona kuna? Fino. Mislim da će mu Grbin vrlo rado dati preporuku gdje da ih uplati.

Vodi ga i protiv EU.
S predumišljajem ili bez, nebitno, jer evropski problem je taj što je borba Ukrajinaca pravedna pa ni mi nemamo izbora nego biti na pravoj strani. U svakom slučaju, Putin je budala i sve skupa nas je (s ove strane Atlantika) gadno zajebo.

Chef Jerome boostano

A sada malo o vremenskim linijama, feed ili kako god već :) postoje tri: Home, Local, Federated.

Home vremenska linija je baš onakav kakav biste očekivali na twitteru, odnosno svi koje pratite.
Možete odgovoriti na bilo koji post, boost odnosno pojačati objavu, isto kao na Twitteru. Također možete "lajkati" ili "označiti" objavu. Budući da ne postoji algoritam, gumb "sviđa mi se" ne pomaže u promoviranju objave kako bi je više ljudi moglo vidjeti - sve što radi jest obavještavanje korisnika da vam se sviđa ono što je rekao.

Lokalna vremenska linija je svaka objava objavljena od strane Mastodon Hrvatska korisnika.

Federated vremenska linija je ono što je super. Kombinira vremenska linija svih poslužitelja u jednom. Na taj način možete vidjeti objave svih koje prati bilo tko sa Mastodon Hrvatska (pod pretpostavkom da je objava javna). Dakle, ova vremenska linija je prikaz svih korisnika na drugim serverima sa kojima imamo federaciju.

Ako želite istraživati izvan svoje vremenske linije, postoji nekoliko mjesta za to. Odjeljak Istraži (explore) prikazuje objave koje su trenutno popularne i omogućuje vam pregledavanje trenutno popularnih hashtagova, novinskih članaka te preporuke korisnika.

Kaže Plenković da nam je Todorić prije 5 godina izručio u krilo gotovo bankrotiranu kompaniju.
I? Zašto je nismo pustili da propadne? Možda predstečaj?...
Bankrot je sastavni dio svakog normalnog kapitalizma, ali ne i ovog našeg. Pogotovo ako se ukaže prilika za lešinarenje.

Mastodon Hrvatska

Društvena mreža budućnosti: bez oglasa, bez korporativnog nadzora, etički dizajn i decentralizacija! Budite u vlasništvu svojih podataka pomoću Mastodona!